Sari la conținut

Ca în fiecare an, românii se vor înghesui să cumpere bunătăţi pentru masa de Paşte.
Pentru cei care vor să evite timpul pierdut în supermarketuri sau căratul cumpărăturilor prin mijloacele de transport în comun, blocajele din trafic, etc. dar şi pentru persoanele cu dizabilităţi, pensionarii, aparţinătorii acestora, există o soluţie foarte comodă: cumpărăturile on-line sau prin comandă telefonică.
Singurul supermarket din judeţul Braşov care oferă această posibilitate este www.aprozarulmeu.ro
Pe principiul "TOTUL LA TINE ACASĂ" supermerketul aprozarulmeu.ro oferă un serviciu profesional şi specializat de aprovizionare pentru acasă sau birou cu produse alimentare, nealimentare, papetarie, produse de igienă, etc.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei. Livrările se fac de luni până duminică între orele 08:00 şi 21:00.
Oferta este foarte generoasă în această perioadă: pentru cumpărături care depăşesc 150 de lei se acodră un discount de 5%.
Pentru comanda telefonică sunaţi la 0757 990 990. Operatorii vă vor prelua comanda, datele de contact şi adresa de livrare. De asemenea, vă vor ajuta în selectarea produselor, pentru ca acestea să fie cele dorite de dumneavoastră.

Cum comandaţi online. Pentru comandă online, intraţi pe siteul www.AprozarulMeu.ro şi creaţi-vă un cont client, din contul dumneavoatră puteţi accesa toate categoriile şi subcategoriile de produse, alegeţi produsele care vă interesează, selectaţi cantitatea dorită, apoi apăsaţi butonul “adaugă în coş” (atribuit fiecărui produs în dreapta jos). După terminarea comenzii şi depăşirea sumei minime (50 ron), apăsaţi butonul ,,finalizare comandă"", alegeţi adresa de livrare şi modalitatea de plată, bifaţi căsuţa dacă sunteţi de acord cu “cum cumpăr”, apoi apăsaţi butonul “confirmare comandă”, veţi primi un e-mail cu comanda făcută. În cel mai scurt timp veţi fi contactat de către operatori pentru confirmarea comenzii.

Comentarii

Ultimă oră