Sari la conținut

Cum sa iti depasesti limitele? 7 motive sa inveti limba engleza pentru incepatori

cum-sa-iti-depasesti-limitele-7-motive-sa-inveti-limba-engleza-pentru-incepatori

Exista numeroase motive pentru care invatarea unei noi limbi straine este o idee extraordinara. Nu doar ca iti permite sa comunici cu oameni de pretutindeni, dar te ajuta sa privesti si sa intelegi lucruri noi dintr-o perspectiva noua.

In plus, in cadrul unor cursuri de limba engleza pentru incepatori ai sansa sa intelegi mai bine o alta cultura. In cautarea de diferente si asemanari, te vei descoperi pe tine. Mai bogat si dezvoltat intelectual. O persoana pregatita sa intampine o noua viata.

Stiai ca invatarea unei limbi straine te ajuta sa fii un mai bun ascultator? Sau ca iti asigura anumite beneficii pentru sanatatea ta? Dintre toate cele 6.500 de limbi straine vorbite pe tot globul, de ce sa alegi sa inveti limba engleza? In primul rand, limba engleza este limba oficiala in 53 de tari. Aproximativ 400 de milioane de oameni vorbesc limba engleza ca prima lor limba.

Cu atat mai mult, daca vrei sa iti dezvolti relatii si sa ai o intelegere mai buna asupra informatiilor din diferite culturi, limba engleza este limba internetului. Majoritatea informatiilor, indiferent de aria lor (sociala, economica, politica, artistica etc) sunt disponibile online in aceasta limba.

7 motive pentru care sa inveti limba engleza

  1. Engleza este cea mai vorbita limba din lume. Una din cinci persoane poate vorbi si cel putin intelege limba engleza.
  2. Engleza este limba stiintelor, aviatiei, informaticii, diplomatiei si turismului. In plus, cunoasterea limbii engleza iti asigura posibilitatea de a obtine o slujba mai bine platita atat in tara cat si in strainatate.
  3. Engleza este limba vorbita in orice industrie media din lume. Mai mult, cunoscand limba engleza nu va mai fi nevoie sa te chinui cu traduceri sau subtitrari pentru a te bucura de cartile, melodiile, filme si show-urile TV preferate.
  4. In comparatie cu alte limbi, engleza este formata dintr-un alfabet simplu de inteles si un vocabular usor de invatat.
  5. Engleza nu este doar o limba utila, ci iti poate aduce numeroase satisfactii. Cu fiecare progres realizat, in cazul in care vrei sa inveti limba engleza pentru incepatori, intotdeauna vei avea resurse la indemana pentru a-ti imbunatati constant vocabularul si pronuntia.
  6. Pentru ca limba engleza este vorbita in foarte multe tari in care exista mii de scoli care asigura programe scolare in engleza, invatarea acestei limbi iti aduce numeroase oportunitati care sa corespunda nivelului tau educational si nevoilor tale academice.
  7. Invatarea limbii engleze este o activitate distractiva. Vei putea invata la fel de multe lucruri despre o alta cultura cate stii despre cultura ta. Le vei putea compara, analiza si vei putea dobandi noi valori, obiceiuri si stiluri de viata dintr-o cultura diferita de a ta. Asta te va face un om mai bogat si mai deschis la necunoscut.

Pentru a-ti dezvolta abilitatile de invatare si a studia engleza pentru incepatori poti aplica la un program special de meditatii engleza. Centrul de meditatii CAPRI are structurate diferite metode de studiu pentru ca tu sa te dezvolti sigur si rapid, invatand sa gandesti intr-o noua limba. Gasesti mai multe informatii aici.

Comentarii

Ultimă oră