Sari la conținut

Cum să te porți cu un amant proaspăt însurat?

cum-sa-te-porti-cu-un-amant-proaspat-insurat

"Cand esti insarcinata iti poti suge burta?", "Ce sa mananc ca sa se puna pe sani?" si "Cum scapa un barbat casatorit de sotie?" sunt doar cateva dintre cautarile acestei saptamani.

In fiecare saptamana Google Analytics ne dezvaluie cautari mai mult sau mai putin inspirate pe baza carora internautii ajung, din greseala, si pe site-ul nostru. Va impartasim o parte dintre aceste cautari alaturi de cateva raspunsuri, avand in vedere ca sunt sanse mari ca bietii oameni sa nu fi gasit solutiile cautate in cadrul articolelor noastre.

Intrebarile apar asa cum au fost introduse in motorul de cautare, fara modificari si/sau corecturi din partea redactiei.

Cand un baiat face sex odata pe luna cu o fata înseamna ca nu o place?
R: Normal. Nu asa ii arati cuiva ca nu il placi? Sa vezi ce complicat este cu oamenii pe care nu ii sufera nimeni... trebuie sa iti faci programare cu 4-5 saptamani inainte ca sa le arati ca iti sunt antipatici.

Imi place un barbat dar si el se uita la mine
R: Asta nu e bine. Daca in mod normal barbatii fug iar asta se uita la tine, sigur e ceva in neregula cu el. Poate ca ar trebui sa-l ignori.

CITEȘTE MAI MULTE PE: smartwoman.hotnews.ro

Comentarii

Ultimă oră