Sari la conținut
cum-se-joaca-remi-online

Remi este un joc de cărți care se joacă cu două pachete de cărți cu un total de doi Jokeri. Pentru a câștiga, un jucător trebuie să facă o declarație validă prin alegerea și aruncarea cărților din cele două grămezi date. Cum se joacă remi? O grămadă este un pachet închis, unde un jucător nu poate vedea cartea pe care o alege, în timp ce cealaltă este o pachet deschis este format din cărțile aruncate de jucători. Pentru a câștiga la jocul de cărți remi, jucătorii trebuie să grupeze cărțile în secvențe și seturi valide.


În remi, cărțile din fiecare tip se clasează de la mic la mare începând cu As, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Valet, Regină și Rege. As, Valet, Regina și Regele au câte 10 puncte. Cărțile rămase au o valoare egală cu valoarea lor nominală. De exemplu, cartea 5 va avea 5 puncte și așa mai departe.

Obiectivul jocului


Obiectivul jocului de remi este de a aranja cele 13 cărți în seturi și secvențe valide. Pentru a câștiga jocul, trebuie să faci minimum 2 secvențe, dintre care una trebuie să fie secvență pură și poate fi orice secvență sau seturi valide. Fără o secvență pură nu poți face o declarație valabilă. Aceasta este una dintre cele mai importante reguli ale jocului.

cum se joaca remi

Cum se joacă Remi?


Urmează aceste instrucțiuni simple pentru a învăța jocul în doar câțiva pași:


l Remi se joacă cu un număr de jucători între 2 și 6. Fiecare jucător primește 13 cărți și o carte aleatorie este selectată ca joker sălbatic sau carte de joc.
l Jucătorul trebuie să tragă și să arunce cărți pentru a forma seturi și secvențe valide ale celor 13 cărți în mână. Jucătorul poate folosi, de asemenea, joker sălbatic sau joker tipărit al pachetului pentru a face secvențe și seturi impure.
l Conform regulilor de remi indian, odată ce un jucător a aranjat 13 cărți în 2 secvențe valide, inclusiv o secvență pură și mai multe grupuri (secvențe sau seturi), se poate face o declarație și câștiga jocul.


Mărește-ți șansele de câștig


Așa cum este important să cunoști regulile jocului, este de asemenea necesar să joci cu atenție și concentrare. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să câștigi jocul de remi și a fi cu un pas înaintea adversarilor tăi.


l Formează o secvența pură chiar la începutul jocului. Fără o secvență pură, un jucător nu poate face o declarație.
l Scapă de cărțile cu puncte ridicate precum As, Valet, Regină și Rege. Înlocuiește aceste cărți cu Joker sau Wild Cards.
l Pe cât posibil, evită să alegi din teancul de aruncare. Oferă mâna pe care încercați să o formezi.
l Caută inteligent cărțile. De exemplu, un 7 de orice fel poate funcționa cu 5 și 6 din același fel și, de asemenea, 8 și 9 de același fel.
l Jokerii joacă un rol important în remi. Încearcă să îi utilizezi pentru a înlocui cărțile cu valoare ridicată. Amintește-ți faptul că Joker și wild cards nu pot fi utilizate pentru a forma o secvență pură.
l Când ești gata să faci o declarație, verifică bine cărțile. O declarație invalidă poate transforma chiar și un joc câștigător într-o pierdere completă.

teremeni comuni remi


Termeni comuni utilizați în regulile remi


Iată câțiva termeni comuni de remi pe care fiecare jucător trebuie să-i cunoască înainte de a începe să joace.


Ce este o masă remi?


Este masa în care se joacă jocul remi. Fiecare masă de remi poate avea doi până la șase jucători pentru fiecare joc.


Ce sunt Joker și Wild Cards?


În fiecare pachet de remi există un Joker clasic și un Wild Card care este selectat la întâmplare la începutul jocului. Rolul ambelor tipuri de cărți este același. Jokerul este folosit pentru a forma seturi și secvențe impure. O carte Joker poate înlocui numărul dorit la formarea grupurilor. Aceasta este o formație valabilă într-un joc remi.


Ce înseamnă sortarea cărților?


Sortarea cărților se face la începutul jocului. Acest lucru se face pentru a aranja cărțile pentru a te ajuta să formezi seturile și secvențele, reducând probabilitatea de a amesteca cărțile. Odată ce cărțile sunt afișate, poți apăsa butonul Sortare și poți începe jocul.


Ce sunt turneele în numerar?


Turneele în numerar sunt cele care se joacă pentru bani reali și au premii în bani reali. Aceste turnee rulează 24x7 și se desfășoară într-un stil knock-out. Pentru a juca oricare dintre jocurile cash, jucătorul trebuie să adauge Cash în contul său RummyCircle.

Ce este o declarație nevalidă?


O declarație nevalidă se întâmplă în jocul de cărți remi când jucătorul apasă butonul Declarație, dar cărțile nu sunt în secvențe și seturi valide. Prin urmare, jucătorul va pierde jocul și adversarul său va fi declarat automat câștigător.

Cum sunt calculate câștigurile în jocurile cu bani de remi?


La sfârșitul zilei, este vorba de a vedea suma câștigătoare în numerar. De asemenea, trebuie să fii foarte atent la suma care se reflectă în tabloul de bord.

Comentarii

Ultimă oră