Sari la conținut

Cum vă descurcați să pariați offline pe meciurile live?

cum-va-descurcati-sa-pariati-offline-pe-meciurile-live

Cred că nu am mai pariat într-o agenție stradală de peste șase ani. Pe atunci existau doar pariurile offline. Intrai pe site de acasă sau de la birou, îți notai pe o bucată de hârtie numărul meciului și tipul de pariu, te duceai la agenție, stăteai la coadă și, în cele din urmă pariai.

Ghinion de neșansă!

Țin minte că cel mai des mergeam la o agenție Stanleybet,învecinată cu redacția. Asta, în timpul săptămânii. În weekend, mă întâlneam cu prietenii într-o agenție de pe Calea Victoriei, care a dispărut demult din peisaj. Era o atmosferă plăcută.

O singură dată am încercat să pun un pariu live. Era un meci din Germania. Am vrut să pariez că vor înscrie gazdele. Au înscris exact când ajunsesem să dictez pariul. Dacă ar fi fost coada mai mică cu o persoană, aș fi câștigat. Ghinion de neșansă!

Între timp, lumea pariurilor a evoluat, o dată cu tehnologia. Acum mi se pare de neconceput să stau la rând ca să pariez. Ba mai mult, ca să plătesc și o taxă care să îmi rupă din miză. Nu văd de ce aș mai paria offline, dar ce știu eu? Văd că agențiile de cartier nu duc lipsă de pariori.

Pariați offline?

O explicație ar fi că acolo joacă multe persoane care nu au treabă cu calculatorul, cu internetul sau cu cardurile. E posibil ca printre jucători să fie și tineri care nu au împlinit 18 ani și care nu ar putea să parieze online, pentru că nu ar trece de verificarea contului. Adepții pariurilor offline spun că nu trebuie să aștepte câteva zile ca să intre în posesia câștigurilor ș.a.m.d.

Cert este că agențiile stradale au încă argumentele lor în competiția cu cele online. Cu siguranță că mulți dintre pariorii care joacă acolo au peste 18 ani și sunt experți în calculatoare și Internet. De bunăseamă, au și card bancar. Poate chiar voi, cei care citiți aceste rânduri, obișnuiți să pariați offline.

Cum alegeți meciurile?

Am o curiozitate: cum vă descurcați cu pariurile live? În primul rând, sunteți mulțumiți de ofertă? În al doilea rând, cum alegeți meciurile pe care pariați? Pe calculator, fie urmărești partida prin streaming video live, fie ai la dispoziție o grafică relevantă și statistici în timp real, astfel că îți poți da seama cam în ce direcție „curge” jocul: atacuri periculoase, șuturi pe poartă, șuturi spre poartă, cornere...

Chiar și fără să văd meciul, dacă în minutul 20 sunt 7 cornere și 5 șuturi pe poartă, îmi dau seama că e foarte probabil să se înscrie un gol până la pauză, iar cota e bună de obicei, în jur de 2.00. Voi după ce vă ghidați? Nu este nici o ironie. Chiar sunt curios.

Știu că și în agențiile stradale sunt televizoare, dar numărul lor este limitat de spațiu destul de restrâns. La pariuri online, dacă sunt transmise 10 evenimente în același timp, îl poți urmări pe oricare dintre ele.

Baftă la pariuri!

Cel mai mare neajuns cred că este procedura „birocratică” prin care e plasat pariul. Dacă aveți ghinion și este agenția plină, probabil că e și coadă la dictarea biletelor. V-am povestit ce mi s-a întâmplat cu primul și singurul pariu live offline. Practic, e greu să profiți de o cotă bună.

Exemplu: la un meci de fotbal, cota pentru încă un gol marcat până la final ajunge la 2.00 abia spre minutul 80. Dacă vă așezați atunci la rând și aveți neșansa ca în fața voastră să fie doi-trei indivizi pe care i-au rugat toți vecinii să le pună bilete, e posibil să nici nu apucați să mai pariați. Dacă mai dați și de un operator care se mișcă încet, sincere regrete. Mie toată operațiunea îmi ia maxim 10 secunde. Oricum, vă admir perseverența. Baftă la pariuri!

Comentarii

Ultimă oră