Sari la conținut

AprozarulMeu.ro este supermarketul online de care dumneavoastră aveţi nevoie!

Acum nu mai sunteţi obligaţi să pierdeţi timpul stând la cozi prin magazine şi prin traficul aglomerat din Braşov şi nici să căraţi sacoşe voluminoase.
Pe principiul "TOTUL LA TINE ACASĂ" sunt oferite servicii profesionale şi specializate de aprovizionare pentru acasă sau birou cu produse alimentare, nealimentare, papetărie, produse de igienă, îngrijire personală, îngrijirea copilului, detergenţi, hrană animale, băuturi alcoolice, legume şi fructe mereu proaspete etc. la preţurile din supermarket.
Livrarea este efectuată în cele mai bune condiţii, marfa fiind ambalată pe categorii de produse, iar alimentele congelate sau refrigerate transportate în cutii frigorifice, numai cu mijloace de transport avizate sanitar - veterinar.
Transportul este gratuit în localitatea Braşov. Site-ul este construit pe o platformă modernă, având o structură clară, clasată pe categorii şi subcategorii de produse. Comanda se realizează uşor, fiind validată de un operator telefonic şi însoţită de documente aferente (factură, chitanţă).
„Suntem mândri ca am reuşit diversificarea produselor care pot fi achiziţionate pe site-ul www.aprozarulmeu.ro. Peste 7.000 de produse alimentare şi nealimentare pot fi comandate simplu, rapid şi economic. Datorită varietăţii gamei produselor oferite, am avut comenzi şi din alte oraşe din ţară cum ar fi: Bucureşti sau Iaşi. Nu am uitat nici serviciul de catering, prin intermediul căruia pot fi comandate meniuri delicioase, ca la mama acasă, la preţuri foarte bune! Pe viitor dorim introducerea POS-urilor, astfel încât clienţii să poată plăti direct cu cardul la primirea produselor” - ne-a declarat Silviu Sumănaru – Proiect Managerul aprozarulmeu.ro
Mai multe relaţii se pot obţine de la operatorii aprozarulmeu.ro la numărul de telefon: 0757.990. 990 sau la adresa de e-mail office@aprozarulmeu.ro

Comentarii

Ultimă oră