Sari la conținut

Jurnaliştii braşoveni au înlocuit vârful condeiului şi puterea cuvântului cu armele de foc la tradiţională Cupă a Presei la Tir.

Ziariştii au luat în cătare ţintele din poligonul de trageri al Jandarmeriei şi au lăsat deoparte orice urmă de colegialitate pentru o clasare cât mai bună pe podium.

După o scurtă instruire, jurnaliştii au trecut la fapte. Au fost trei probe - pistol-mitralieră, pistol Glock şi pistol Carpaţi.

După cele trei probe, la fete, locul întâi a revenit Adinei Deliu, de la Kiss FM, pe locul al doilea s-a clasat Bianca Bucă, de la Tex Fm, iar al treilea loc a fost ocupat de colega noastră, Adina Chirvasă, care a reprezentat în competiţie două redacţii - „Bună ziua Braşov” şi RTT Braşov.

„Astăzi am avut noroc. Am mai participat, sunt la a 2-a experienţă şi tare frumoasă e, cred că la a treia participare o să mă bat cu băieţii”, a spus Adina Deliu, Kiss Fm.

Competiţia a fost organizată de Jandarmii braşoveni, în ajunul sărbătoririi a 168 de ani de când instituţia este în slujba cetăţenilor.

La băieţi, primul loc a fost adjudecat de Claudiu Loghin, de la Digi 24 Braşov, pe a doua treaptă a urcat Dan Ghiţă, RTT Braşov, iar ultima treaptă a fost ocupată de Rudolf Fekete.

Comentarii

Ultimă oră