Sari la conținut

Curăţaţi-vă ficatul de toxine cu acest truc simplu!

curatativa-ficatul-de-toxine-cu-acest-truc-simplu

In momentul in care ai ficatul plin de toxine, apar o serie de simptome, pe care, de cele mai multe ori, le vei considera banale. Atentie, nu le ignorati! Simptomele cuprind: pierderea poftei de mancare si oboseala, aparitia petelor galbene pe piele (icter), colesterol marit si probleme cu coagularea sangelui, retentia de fluide in abdomen, scrie bzi.ro.

Daca ai ficatul plin de toxine, primul pas este detoxifierea. Astfel, timp de cel putin o saptamana, elimina prajelile din alimentatie si alcoolul, redu consumul de zahar si sare si creste consumul de produse bogate in proteine si acizi grasi Omega 3. Ceaiurile si sucurile naturale nu trebuie sa iti lipseasca din dieta.
     Compresele cu ulei de ricin sunt mana cereasca pentru curatarea ficatului. Asta din cauza ca uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietatile sale inflamatoare si de detoxifiere. Acesta ajuta la absorbirea toxinelor din organism si imbunatateste circulatia sangvina. Compresele cu ulei de ricin pot fi folosite pentru detoxifierea ficatului. Se aplica compresa calduta in zona ficatului si se tine minim 30 de minute.

Comentarii

Ultimă oră