Academia Heidi (situată pe strada Apullum, nr. 1-3) îi invită pe braşoveni la un curs interesant şi intructiv de „Prim Ajutor Premedical Acordat Copiilor”. „A ştii înseamnă a salva!”

 Fără a avea legătură cu “drobul de sare” sau cu “a pune răul înainte”, organizatorii cred că un curs de prim ajutor premedical ar trebui urmat de orice persoană care îşi petrece timpul alături de un copil.

 Cei interesaţi vor învăţa la curs ce se poate face în caz de pericol pentru a le putea acorda primul ajutor premedical copiilor în următoarele cazuri:

 stop cardio-respirator
  pierderea cunoștinței
  obstrucția căilor aeriene
  hipertermie și hipotermie
  mușcături/ înțepături de insecte
  sângerarea nasului
  înghițirea de substanțe toxice
  hemoragii
  luxații și entorse
  arsuri (în caz de electrocutare sau insolație)
  dureri abdominale
  înec

    Cui se adresează cursul: părinţilor, bunicilor, bonelor, cadrelor didactice care au în grijă copii cu vârsta de 0-18 ani.

 Trainer: Ciprian Constantin Flueraș (lucrează în medicina de urgență din anul 2003, iar din 2015 este medic specialist în medicina de urgenţă. În prezent, lucrează la Spitalul Sinaia – Compartiment Primiri Urgențe și la UPU – SMURD Brașov. Este formator în medicina de urgență din 2008 și are practic experienţă cu copii deoarece are o fetiță de 10 ani).

 Durata cursului: 2 întâlniri a câte 2 ore, în 2 săptămâni consecutive.

   Următoarele întâlniri: miercuri, 22 februarie 2017 (partea I) și 1 martie 2017 (partea a II-a), începând cu ora 17:00.

   Locuri disponibile: 15

   Suportul de curs și apa sunt incluse în preţ.

   Cursurile vor avea loc la Academia Heidi (strada Apullum, nr. 1-3, Braşov) , miercuri, 22 februarie 2017 şi miercuri, 1 martie 2017 între orele 17:00 şi 19:00.

  Mai multe detalii şi înscrieri : http://www.academiaheidi.ro/cursuri-pentru-parinti/prim-ajutor-premedical-acordat-copiilor-2