Sari la conținut

Cursuri de îndrumare pentru tinerii afacerişti

cursuri-de-indrumare-pentru-tinerii-afaceristi

Toată lumea ştie că birocraţia poate ucide iniţiativele bune de afaceri. Pentru a-i încuraja, mai ales pe tinerii care doresc să devină antreprenori, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov le vine în ajutor cu un nou serviciu. Direcţia de Programe de Iniţiere în afaceri îşi propune să le ofere celor care doresc să devină patroni asistenţă şi îndrumarea de care au nevoie. Mai mult, cei interesaţi pot obţine diplomă recunoscută internaţional de competenţe în afaceri.

Acesta se poate obţine după absolvirea unui curs pe care doritorii îl pot efectua la sediul Camerei de Comerţ. Înscrierile se fac până la data de 18 septembrie iar condiţia de bază ar fi ca viitori candidaţi să fie măcar absolvenţi de studii medii.

Cursul este structurat pe trei niveluri iar candidaţii îşi vor însuşi în prima etapă cunoştinţele generale despre afaceri. Urmând treapta de mijloc a cursului se vor descoperi noţiunile de planificare iar ultima etapă a pregătirii va consta în tehnici de conducere. Preţul cursului este de 350 de lei. Cei care nu vor totuşi să urmeze astfel de cursuri ci doar să se lămurească în privinţa demarării unei afeceri, specialişti din cadrul CCI le vor oferi sfaturi şi soluţii prin noul serviciu de asistenţă şi îndrumare în afaceri.

Comentarii

Ultimă oră