Sari la conținut

Cursuri gratuite de administrator pensiune turistică şi brutar

cursuri-gratuite-de-administrator-pensiune-turistica-si-brutar

In luna martie somerii braşoveni pot urma gratuit cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: brutar, expert achizitii publice, administrator pensiune turistica, coafor şi camerista.


Perioada în care vor începe cele 5 cursuri de formare profesională este 21 – 28 martie 2014, astfel:
21 martie – expert achizitii publice, coafor, camerista,
26 martie – administrator pensiune turistica,
28 martie – brutar.
Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: studii superioare pentru cursul de expert achizitii publice, liceul pentru cursul de coafor si studii minime obligatorii pentru cursurile de brutar, administrator pensiune turistica si camerista.
Durata cursurilor este de 2 luni pentru cursul de expert achizitii publice, 3 luni pentru cursurile de brutar si camerista, 6 luni pentru cursurile de administrator pensiune turistica si coafor.
Aceste cursuri sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă , înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).
Înscrierea la cursurile de calificare/recalificare se face pe baza recomandării emise de compartimentul de informare şi consiliere privind cariera/serviciul mediere, în baza unei cereri însoţită de următoarele documente:
-actul de identitate, în original şi copie;
-certificat de naştere, în original şi copie;
-actele de studii eliberate în condiţiile legii, în original şi copie;
-actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice;
-cerere de înscriere la programul de formare profesională şi angajament;
-recomandare din partea biroului de informare şi consiliere privind cariera sau a serviciului de mediere, din cadrul agenţiei.

Comentarii

Ultimă oră