Sari la conținut

Curtea de Apel Braşov expediază la cerere actele de procedură şi prin e-mail

curtea-de-apel-brasov-expediaza-la-cerere-actele-de-procedura-si-prin-email

Luni, 19 februarie 2018, Curtea de Apel Brașov a informat că, în scopul de a facilita accesul la actul de justiţie şi judecării cauzelor cu celeritate, începând cu data 15 februarie 2018, Curtea de Apel Brașov a implementat aplicaţia TDS (transmiterea datelor în sistem securizat), prin intermediul căreia se vor expedia actele de procedură şi prin e-mail, la solicitarea părţilor din dosar.

Comunicatul este oficial și este semnat de președinta Curții de Apel Brașov (Judecător Elena Barbu) și de Conducătorul Biroului de Informații și Relații Publice (Judecător Răzvan Dicu). Aplicaţiea „transmitere date în sistem securizat” (TDS) a fost pusă la punct încă de anul trecut și este bine ca brașovenii să afle de existența ei și să o folosească.

Adresa de e-mail /fax a Curţii de Apel Braşov: Curtea de Apel Braşov, municipiul Braşov, strada Bulevardul Eroilor nr. 5, Fax: 0268414216, E-mail: cabrasov@just.ro.

Modelul de cerere pentru doritorii care solicită trimiterea actelor pe e-mail poate fi accesat de pe portalul Curţii de Apel Braşov, pagina „Acasă”, secţiunea „Actualitate”.

Comentarii

Ultimă oră