Sari la conținut
dacia-duster-camp-2016

La sfârşitul săptămânii trecute, proprietari şi fani ai modelului Dacia Duster şi-au dat întâlnire la Zărneşti, în judeţul Braşov, pentru a încerca pe viu calităţile off-road ale celui mai vândut SUV de pe piaţa din România.

Cei peste 100 de participanţi au avut ocazia de a se convinge de comportamentul impecabil în teren accidentat al modelului Duster în condiţii dintre cele mai solicitante: noroi, sol îmbibat şi vizibilitate redusă. Aceştia au avut posibilitatea de a-şi pune astfel la încercare abilităţile de condus în off-road în cadrul unei competiţii organizate pe circuitul de la Zărneşti.

Câştigătorii probelor de viteză şi îndemânare au fost recompensaţi cu premii constând in vouchere de accesorii pentru maşinile lor Dacia Duster. Dornici de aventură şi nerăbdători să-şi împărtăşească pasiunea pentru off-road şi cu alţi proprietari de Duster, participanţii la evenimentul din week-end au fost mândri să constate că fac parte din povestea de succes a acestui model: lansat în 2010 la Salonul Auto de la Geneva, Dacia Duster a fost vândută până acum în peste 800.000 de exemplare în 44 de ţări, de pe 4 continente.

Astfel, Franţa reprezintă principala piaţă de comercializare a acestui model cu peste 240.000 de autovehicule vândute de la lansarea modelului până în prezent, în timp ce următoarele locuri sunt ocupate de Germania (110.000 de unităţi), Italia (106.000 de unităţi), Turcia (70.000 de unităţi) şi Spania (56.000 de unităţi). Totodată, pe şoselele din Romania circulă în prezent peste 40.000 de autovehicule Dacia Duster.

Participanţii au avut parte şi de o surpriză. Dacia a prezentat seria limitată Duster Black Touch. Preţurile acestei serii limitate urmând a fi anunţate în curând.

Citeste mai mult: adev.ro/oevuy1

Comentarii

Ultimă oră