Joi, 16 martie 2017, Dan Byron va susține un „set acustic” în Brașov. În repertoriu se vor regăsi piese din toată cariera sa muzicală, atât aparținând trupei Byron cât și din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi.
 
 Dan Byron (Daniel Radu), liderul și vocalistul trupei Byron, a lansat alături de membrii formației sale până acum 6 albume de studio și 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi.

  Cel mai recent album Byron, „Eternal Return” (noiembrie 2015) a fost înregistrat la celebrul studio Windmill Lane, supranumit și studioul U2 din Dublin și masterizat la Abbey Road în Londra. Înainte de Byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan.

 Genul muzical pe care îl abordează Dan Byron este greu de stabilit. Ar putea fi definit ca art-rock / adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz. Toate versurile cântecelor sale sunt scrise în limba engleză și vorbesc despre condiția omului modern.


 Concertul va avea loc joi, 16 martie 2017, de la ora 20;30, la Deane's Irish Pub &
           Grill (str. Republicii, nr. 19, Brașov)
   Preț bilet: 30 lei
   Rezervări și informații la tel. 0734 010 203