Sari la conținut
dan-voiculescu-audiat-la-dna

Dan Voiculescu a venit luni la DNA, pentru a fi audiat în dosarul de şantaj în care sunt cercetaţi, printe alţii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, şi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

La intrarea în sediul DNA, fondatorul Partidului Conservator a ţinut să îi transmită un mesaj președintelui României: "Vreau să-i transmit la modul cel mai serios lui Băsescu Traian că adversitatea noastră politică, de mare notorietate şi de ani de zile, nu trebuie să afecteze valori fundamentale ale societăţii româneşti, cum e familia şi, mai ales, cum e libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni în decembrie. Asta e partea foarte serioasă şi dureroasă", a spus Voiculescu, scrie Mediafax.ro.

Dan Voiculescu a venit la DNA însoţit de avocaţii Sergiu Andon şi Gheorghiţă Mateuţ.

Sorin Alexandrescu este acuzat că l-ar fi şantajat pe Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunându-i că, altfel, va fi făcută publică o anchetă jurnalistică în care se va arăta că Bendei i-a dat a dat 3,5 mil. euro mită lui Mitică Dragomir.

Joi, Antena 3 a fost pusă sub urmărire penală pentru complicitate la şantaj.

UPDATE. Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a fost pus sub acuzare luni de procurorii DNA în dosarul Antena TV Group - RCS&RDS, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la şantaj.

Comentarii

Ultimă oră