Sari la conținut

Daniel Bona: „Trebuie să ne gândim la promovare”

daniel-bona-trebuie-sa-ne-gandim-la-promovare

Corona Braşov  e ca Steaua, are un singur joc pierdut în turul de campionat. În ultimul meci din acest an, trupa condusă de Daniel Bona a învins cu scorul de 1-0, formaţia FCM Târgu Mureş. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ioan Coman în minutul 61. Astfel, echipa braşoveană, nou-promovată în liga secundă, a terminat turul de campionat pe prima poziţie a clasamentului, indiferent de rezultatele din ultima etapă, atunci când braşovenii vor sta.
Tehnicianul Coronei, Daniel Bona, a declarat că având în vedere că echipa sa a terminat pe primul loc turul de campionat, acum sunt nevoiţi să se gândească şi la promovare. „Suntem campioni de toamnă şi asta ne bucură mult. Meritam să terminăm turul pe prima poziţie, pentru că am condus în clasament încă din prima etapă. Am demonstrat că avem un grup greu de învins şi aceşti băieţi merită toate felicitările. După jocul prestat, după rezultatele obţinute şi după locul din clasament, trebuie să ne gândim la promovare. Pentru retur nu avem nevoie de prea multe transferuri, pentru că există o vorbă: să nu schimbi ce merge bine”, a spus Daniel Bona.
O greşeală a făcut diferenţa. Antrenorul oaspeţilor, braşoveanul Daniel Isăilă, a felicit echipa de sub Tâmpa pentru parcursul din acest tur de campionat. „Diferenţa a fost făcută de gafa imensă a fundaşilor mei de la faza golului. Atunci când faci astfel de cadouri, nu poţi câştiga. În rest, a fost un meci echilibrat. Cei de la Corona au demonstrate că sunt o echipă solidă şi cred că merită să fie pe primul loc. Nimeni nu le-a dat nici o şansă şi ei sunt pe prima poziţie şi au şanse mari să promoveze”, a spus Daniel Isăilă.

Comentarii

Ultimă oră