Sari la conținut

Dansatorii sportivi se întrec în trei competiţii naţionale, în weekend

dansatorii-sportivi-se-intrec-in-trei-competitii-nationale-in-weekend

După Cupa României 2016, ocazie cu care Federaţia Română de Dans Sportiv (FRDS) a sărbătorit 25 de ani de la înfiinţare şi a premiat cei mai buni dansatori sportivi români, în acest weekend se vor desfăşura alte trei competiţii naţionale, evenimente cuprinse în calendarul competiţional FRDS.

Astfel, sâmbătă, 22 octombrie, în Sala Sporturilor Victoria din Arad se va desfăşura cea de-a 7-a ediţie a Cupei "Ballroom", organizată de clubul arădean Ballroom Dance, sub egida FRDS şi cu sprijinul Primăriei Arad şi DJTS Arad. Competiţia din vestul ţării va cuprinde patru programe şi 34 de concursuri adresate tuturor categoriilor de vârstă şi la toate clasele valorice.

Tot sâmbătă, dar la Baia Mare, va avea loc Cupa Castanelor,competiţie care se va desfăşura în Sala de Sport a Colegiului Gheorghe Şincai, un eveniment organizat de clubul Galactic Dance Studio, sub egida FRDS şi cu sprijinul municipalităţii Baia Mare şi al Consiliului Judeţean Maramureş. La fel ca la Arad, sportivii se vor întrece în 34 de sesiuni pe categorii de vârstă şi clase valorice.

La a treia competiţie a weekend-ului, Cupa „Iaşiului”, şi-au anunţat participarea şi perechi din Republica Moldova. Evenimentul de la Iaşi este organizat de Reflex Dance Academy şi FRDS şi va cuprinde trei programe şi 32 de concursuri pe mai multe categorii de vârstă şi clase valorice.

Comentarii

Ultimă oră