Sari la conținut

„Darul din suflet pentru seniori” se dă tot anul

darul-din-suflet-pentru-seniori-se-da-tot-anul

DAS recomandă seniorilor să vină după tichete în perioada asta doar dacă au neapărată nevoie de ele. Dealtfel, le pot primi şi după Paşte!

Dată fiind modificarea programului instituţiei, campaniile derulate de Direcţia de Asistenţă Socială Braşov vor fi desfăşurate cu câteva modificări.


   Astfel, beneficiarii tichetelor din cadrul campaniei „Dar din suflet pentru seniori” şi le pot ridica şi după Paşte, putând fi luate pe tot parcurul anului.


   „Rugăm beneficiarii să se deplaseze pentru ridicarea tichetelor doar în cazul în care acestea le sunt de maximă necesitate şi de utilizare imediată, pentru a evita expunerea la aglomeraţie şi deplasările cu mijloacele de transport în comun care ar putea afecta starea de sănătate a vârstnicilor. Asigurăm persoanele îndreptăţite că îşi vor putea valorifica acest drept oricând pe parcursul anului 2020”, a spus purtătorul de cuvânt al DAS Braşov, Monica Chelban.

Tichetele, 10 la număr, au o valoare totală de 100 de lei, per beneficiar.

Persoanele îndreptăţite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Braşov, cu vârsta de minim 63 ani femeile şi minim 65 ani bărbaţii, care împlinesc această vârstă până în data de 31 decembrie 2020 inclusiv şi a căror pensie este de până la 1.000 lei inclusiv.

Comentarii

Ultimă oră