Sari la conținut

Dascălii se pregătesc să susţină examenul de titularizare

dascalii-se-pregatesc-sa-sustina-examenul-de-titularizare

881 de candidaţi înscrişi la Titularizare, în judeţul Braşov! 157 de posturi pe perioadă nedeterminată

881 de dascăli sunt înscrişi pentru a susţine examenul de titularizare, în judeţul Braşov. Proba scrisă din cadrul acestui concurs va avea loc în data de 29 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afişate pe 4 august 2020. Contestaţiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în data de 11 august 2020 vor fi afişate rezultatele finale.


   Titularizarea este examenul de angajare în învăţământ. Cu două condiţii: candidatul să ia minim nota 7 în examenul scris, dar să existe şi post vacant.


       Iar anul acesta, miza o reprezintă cele 157 de catedre cu angajare pe perioadă nedeterminată. Tot în judeţ mai sunt scoase la concurs şi 521 de posturi cu angajare pe perioadă determinată. În plus, mai sunt disponibile şi 1232 de fracţii de normă care, cumulate, pot forma catedre întregi.

Candidaţii care vor lua între 5 şi 6,99 la examen pot spera la cel mult un post pe perioadă determinată sau vor primi fracţii de normă în diverse unităţi şcolare, astfel încât să-şi completeze catedra.

Comentarii

Ultimă oră