Sari la conținut

De 1 iunie, Controlorii RATBV le vor oferi dulciuri copiilor

de-1-iunie-controlorii-ratbv-le-vor-oferi-dulciuri-copiilor

RATBV va desfășura joi o acțiune dedicată celor mai mici călători. Controlorii RATBV le vor oferi dulciuri copiilor „depistați” în mijloacele de transport în comun. De asemenea Regia Autonomă de Transport Urban Brașov va iniția și un concurs de desene pentru copii.

RATBV S.A. și Perutnina România organizează pe 1 iunie o zi specială pentru copii, cei mici fiind așteptați joi, între orele 10.00 și 14.00 la capătul de linie „Roman” pentru a desena și a fi premiați!

Perutnina le va oferi 100 de mici surprize copiilor care vor aduce un desen cu tema „Plimbare cu autobuzul” sau celor care vor realiza chiar acolo un desen referitor la același subiect. Sărbătoriții zilei vor fi așteptați să vină la întâlnire cu planșe și creioane colorate.

Micii autorii ai celor mai inspirate trei desene vor primi câte un premiu special oferit de „Pepe”, iar cele mai reușite 10 realizări vor fi expuse ulterior în incinta terminalului ”Roman”.

De asemenea, tot joi, în ziua de 1 iunie 2017, controlorii RATBV S.A. le vor oferi dulciuri copiilor întâlniți în mijloacele de transport în comun.

Comentarii

Ultimă oră