Sari la conținut
de-pe-broadway-la-sala-patria-

Cel mai cunoscut musical al secolului XX , „My Fair Lady” se va juca la Sala Patria, luni, 28 aprilie, de la ora 19.00.
Spectacolul, o fericită combinaţie între tradiţia operetei vieneze şi muzică de dans americană a avut premiera pe Broadway în urmă cu jumătate de secol, fiind compus de Frederick Loewe după piesa „Pygmalion” de G.B.Shaw. Musicalul a fost ecranizat în 1964 de George Cukor într-un film de referinţă, în care rolurile principale erau jucate de Audrey Hepburn şi Rex Harisson.
Versiunea bucureşteană se bucură de un mare succes, fiind produsă şi regizată de către Marcel Stanciucu – regizor de opera cu studii la Londra şi cu reşedinţa în Suedia. Montarea se bazează pe valoarea artistică a membrilor ansamblului , din care se remarcă Evelin Marinaş ( Teatrul de Operetă „Ion Dacian”), Andrei Lazăr şi Vicenţiu Ţăranu (Opera Naţională Română Bucureşti) şi, de asemenea,pe rolul surprinzător de inspirat al orchestrei ca personaj activ al acţiunii întregului spectacolului.
Preţ bilete: 75 lei ; 60 lei.
Biletele se vând la : Librăria St.O. Iosif; Sala Patria; Centrul de copiere din clădirea Cristiana (vis-a-vis de magazinul Universal) .

Comentarii

Ultimă oră