Sari la conținut
debut-pe-gheata-

Corona „Wolves” Braşov va juca primele meciuri din acest sezon în Liga Naţională, contra Stelei. Echipa antrenată de Otto Keresztes şi Evgeny Pisarenko nu se va putea baza pe jucători străini. Debutul a fost simplificat prin dispensa venită de la federaţia din Ungaria, care a acceptat amânarea primelor jocuri din Liga Mol.

Hocheiştii de la Corona „Wolves” Braşov pornesc vineri la drum.

Antrenorul Coronei, Otto Keresztes, este convins că elevii săi vor putea obţine un rezultat pozitiv cu Steaua dacă vor fi concentraţi.

„Aştept, pentru că noi am făcut o pregătire intensă o lună şi jumătate. Aştept ca băieţii să ia aceste meciuri foarte în serios. Cum am văzut şi pe gheaţă, comportamentul a fost foarte bun. Echipa Stelei nu o cunosc, ştiu doar câţiva jucători. Nu prea ne interesează, ci sistemul nostru de joc, ce am învăţat şi ce am încercat să punem la punct” - Otto Keresztes, antrenor Corona "Wolves" Braşov

Căpitanul Coronei, Arpad Mihaly, mizează în acest sezon pe un vestiar unit, chiar dacă în echipă nu mai sunt jucător străini.

„În aceste două meciuri nu ştiam unde vom juca, în Ungaria sau cu Steaua. Ieri am aflat. În altă ordine de idei, cred că suntem pregătişi. Antrenorul a lucrat cu noi o lună şi jumătate. Cred că băieţii din vestiar înţeleg, nu avem străini şi nu ne putem compara cu alte echipe, dar important este că vestiarul este unit. Toată lumea muncteşte din greu, am avut meciuri bune de pregătire. I-am văzut pe băieţi şi cred că suntem pregătiţi” - Arpad Mihaly, căpitan Corona „Wolves”

Antrenorul secund al Coronei, Evgeny Pisarenko, pare dispus şi acum să intre pe gheaţă.

„Dacă va fi nevoie, probabil că o să mai intru. Depinde de disponibilitatea jucătorilor, accidentări sau alte probleme” - Evgeny Pisarenko, antrenor secund

În Liga Mol, Corona „Wolves” va trebuie să acceadă în primele opt, iar în Liga Naţională să prindă play-off-ul. Pentru Cupa României, se doreşte o clasare între primele trei. Pentru început, Corona va evolua împotriva Stelei, în Liga Naţională.

Meciurile sunt programate vineri, de la 19.00 şi sâmbătă, de la 18.00

Comentarii

Ultimă oră