Sari la conținut

Debutează competiţia pentru cea mai frumoasă grădină din Braşov

debuteaza-competitia-pentru-cea-mai-frumoasa-gradina-din-brasov


   Odată cu Luna Curăţeniei, reprezentanţii Primăriei Braşov au anunţat că va fi lansată şi campania „Cea mai frumoasă grădină din cartierul tău”, prin care vor fi premiate cele mai frumoase zone verzi din jurul blocurilor.

Pentru alegerea celor mai frumoase grădini vor fi întocmite Comisii speciale!


   Ideea acestei campanii a apărut după ce s-a observat că în fiecare an sunt cetăţeni ai Braşovului care se implică foarte mult în curăţarea şi îngrijirea zonelor verzi din jurul blocului sau din faţa caselor. „Cred că este normal să îi evidenţiem într-un fel pe aceştia, ca modele pentru toţi braşovenii şi să îi şi recompensăm”, a explicat necesitatea apariției acestei competiții, primarul Brașovului, George Scripcaru.

Prin această campanie, la sfârşitul „acțiunii de curăţenie”, asociaţia de proprietari sau persoana care va amenaja cea mai frumoasă grădină de pe domeniul public din fiecare cartier al Braşovului va fi premiată cu câte un pachet cu unelte de grădinărit.

Anul trecut, cei care au amenajat cele mai frumoase grădini au primit unelte de grădinărit în valoare de aproximativ 800 de lei.

Comentarii

Ultimă oră