Sari la conținut

Decizia de ULTIMĂ ORĂ cu privire la salariile șefilor Companiei Apa Brașov

decizia-de-ultima-ora-cu-privire-la-salariile-sefilor-companiei-apa-brasov

Salariile şefilor de la Compania Apa Braşov nu vor fi majorate! Adunarea Generală a Acţionarilor nu a fost de acord cu decizia Consiliului de Administraţie de la societatea de apă - canal, de creştere a salariilor.

Consiliul de Administraţie de la Compania Apa s-a întrunit în şedinţă, pe 14 iulie 2015, şi a avizat raportul prin care, practic, s-a decis că salariile directorului general, directorului economic şi ale membrilor Consiliului de Administraţie de la Compania Apa cresc. După publicarea unui material pe această temă în ziarul brasovultau, situaţia, în ansambu, a fost discutată în şedinţa extraordinară de plen a Consiliului Judeţean, de la începutul acestei săptămâni. Reprezentantul judeţului în Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Apa a fost mandatat să voteze împotriva creşterii salariilor şefilor. AGA de la societatea de apă-canal s-a întrunit marţi. Atât reprezentantul Consiliului Judeţean cât şi cel al Primăriei Braşov au votat împotriva creşterii salariilor şefilor.

S-au avizat, practic, următoarele modificări:

-         pentru directorul general

  • · modificarea componentei variabile a indemnizaţiei totale de la 0,22% la 0,25% din valoarea totală a facturilor încasate lunar.

- pentru directorul economic

  • ·modificarea componentei variabile a indemnizaţiei totale de la 0,16% la 0,19% din valoarea totală a facturilor încasate lunar.

- pentru fiecare membru al Consiliului de Administraţie

  • ·modificarea componentei variabile a indemnizaţiei totale de la 0,040% la 0,044% din valoarea totală a facturilor încasate lunar.

Modificările propuse vor fi aplicate începând cu veniturile salariale aferente lunii iunie.

sursa: Compania Apa Braşov

La Compania Apa Braşov Consiliul Judeţean este acţionar cu 42%, Primăria la fel, iar diferenţa de 16 procente, este asigurată de 5 comune din judeţ.

Comentarii

Ultimă oră