Sari la conținut

UPDATE: Mirel Rădoi nu mai pleacă de la Steaua! A fost convins de Becali să continue

decizie-soc-mirel-radoi-a-demisionat-de-la-steaua-

UPDATE: Fanii Stelei nu mai trebuie să aştepte cu sufletul la gură înlocuitorul lui Mirel Rădoi şi asta pentru că fostul căpitan din Ghencea a fost convins de naşul său, finanţatorul Gigi Becali să continue munca la echipă.

Rădoi l-a vizitat pe latifundiar la palat, unde a avut loc o discuţie în urma căreia antrenorul a revenit asupra deciziei. În schim, Becali i-a promis că în iarnă va aduce la Steaua un atacant cu nume.


Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua! Decizia a fost luată de tehnician vineri de dimineaţă, deşi cu o seară în urmă acesta aducea asigurări că va continua la cârma echipei. Se pare că eşecul cu 3-0 din play-off-ul Europa League cu formaţia norvegiană Rosenborg i-a fost fatal.

În tot acest timp, şi finanţatorul Gigi Becali era sigur de faptul că finul Rădoi va antrena Steaua.

„Pentru binele echipei, eu o să plec”, a fost anunţul lui Mirel Rădoi adresat în vestiar către jucători.

Gigi Becali are mai multe soluţii pentru înlocuirea lui Rădoi pe banca tehnică. Prima dintre ele ar fi reprezentată de un interimat al cuplului Massimo Pedrazzini – Nicolae Dică, secunzii lui Rădoi care au condus echipa de pe margine şi în meciul cu Rosenborg.

De asemenea, finanţatorul Stelei ar mai avea la dispoziţie varianta Mihai Stoichiţă, liber de contract în acest moment, dar şi Dumitru „Ţiţi” Dumitriu, angajat recent la grupele de copii şi juniori ale clubului.

Comentarii

Ultimă oră