Sari la conținut
declaratii-live-dan-bona-nu-cred-ca-in-cariera-mea-am-luat-60

Petrolul Ploieşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a trecut de Unirea Tărlungeni cu un scor neverosimil, 6-0.

Iată declaraţiile de după meci, făcute de cei doi antrenori.

Dan Bona:

"Continuăm pe linia evoluţiilor lamentabile. Unii jucători au venit în plimbare la Tărlungeni. Cum au venit, vor şi pleca. Cu orice risc, chiar dacă joc cu juniori, vom mai aduce jucători pe parcurs. Din păcate, după aspectul jocului, în prima repriză 2-0 era nemeritat. Ei au avut două faze în prima repriză. Am spus că orice minge pierdută e periculoasă"

"Nu înţeleg evoluţia anumitor jucători, Pastor, Chirciu. Ne lipseşte Forika. O să mai renunţăm. Toată lumea a crezut că vine în plimbare. Sâmbătă, indiferent cine intră în teren, săpăm tranşee şi câştigăm cu Satu Mare. E diferenţă între Liga 1 şi Liga 2. Petrolul are individualităţi şi echipă bună. Când ai individualităţi ca Varga, Tamuz şi Benga..."

"Nu sunt probleme financiare. Săptămâna trecuta s-au plătit salariile pe luna august. La meci, echipa a venit cu microbuzul, nu a venit fiecare cu maşina lui. Dacă am jucat 6 luni fără bani anul trecut, a fost altceva, ne-am asumat, a fost decizia noastră. Am dus-o cu jucători de mare caracter"

"Am vrut să odihnesc ambii atacanţi. Liviu Nicolae mai are probleme de sănătate. Aveam soluţii, cu Chirciu avansat. Din păcate, în minutul 10... Ropotan cred că putea să ia al doilea galben, dar nu mai vreau să comentez arbitrajul la scorul ăsta. Am avut o prestaţie catastrofală. Nu cred că în cariera mea am luat 6-0"

"Liviu Nicolae e foarte grav. Are ceva la genunchi. Din păcate, pierdem un jucător care are suflet pentru Tărlungeni şi un atacant bun. Îmi pare rău că nu am dat credit tinerilor. Cu orice risc, se mai schimbă jucătorii"

"Trebuie să suplinim lipsurile. Le atrag atenţia din seara asta, nu mă interesează. Meciul cu Satu Mare trebuie câştigat, ca să rămânem în pluton, că altfel ne ducem acolo jos"


Eusebiu Tudor

"După mult timp, în sfârşit sunt fericit pentru evoluţia jucătorilor, pentru atitudinea lor, nu neapărat pentru scor. Era un jucător important din punct de vedere al încrederii, pentru că veneam după o perioadă cu rezultate slabe. Mă bucură foarte mult jocul prestat. Astăzi am arătat plăcere, pe care mi-aş dori să o văd şi la meciurile din campionat. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după acest rezultat. Nu am reuşit nimic, decât să ne pansăm din punct de vedere moral. Sper ca acest joc să le dea încredere jucătorilor mei"

"În Cupă sunt meciuri atipice. Am văzut că Craiova a fost eliminată, iar echipele de Liga I s-au calificat cu emoţii. De obicei, echipele inferioare fac un joc bun. Am vorbit să nu dăm nicio şansă adversarilor. Am căutat să forţăm să dăm gol repede"

"Cu Dacian Varga am avut multe discuţii. Chiar după meci l-am felicitat. Dacă îşi păstrează această atitudine, va fi ok. Ştim cu toţii valoarea lui"

Comentarii

Ultimă oră