Sari la conținut
degustare-de-vinuri-la-brasov

Degustare de vinuri organizată de Lady Sommelier Independent Magdalena Crişan: „Best of Fetească Neagră“. O tânără somelier ne vorbeşte despre alegerea unui vin bun şi beneficiile acestuia.


  Lady Sommelier Independent Magdalena Crisan ne invită, joi, 26 octombrie, de la ora 19.00, la Arnie’s Studio Culinar (Str. A. I. Cuza nr. 6), la o degustare de vinuri din soiul Fetească Neagră.

„Deoarece în ultimii 10 ani soiul românesc de struguri Fetească Neagră a înregistrat o creștere semnificativă atât în popularitate cât și în calitate, vinurile roșii obținute din acest soi ajungând să fie vârfuri de lance pentru anumiți producători de vinuri din România, atât din punct de vedere al calității cât și al prețurilor, ne-am decis să degustăm câteva sortimente cu vinuri obtinute 100% din Fetească Neagra“, a explicat Magdalena Crişan.

  Braşoveanca de 30 de ani, care este somelier independent, practicând această activitate de nouă ani deja, este considerată de cunoscători o „doamnă a vinului” și a deţinut, până de curând, titlul de cel mai tânăr somelier al României.

Selecția de Fetească Neagră cuprinde probe de la următorii producători:

#Lacert A High Level
#Halewood Wines High Level
#Fort Silvan Middle Level
#Cramele Recas High Level
#Licorna Middle Level
#Alira Middle Level
#Amfiteatru Vitis Middle Level

Taxa de participare: 140 lei/persoană, include spumantul de welcome, bufetul și vinurile aflate la degustare. La eveniment sunt disponibile 15 locuri.

Și pentru că un vin bun merge de minune cu o masă aleasă, la evenimenet va sta la dispoziția publicului și un bufet cu delicatese atent pregătite, printre care se vor afla „Piept de rață cu sos de prune uscate și nuci”, „Muschi de vită cu sos de vin și fructe de pădure”, „Friptură de miel cu gutui”.

Mâncărurile sunt preparate de Chef Arnold Romanescu. Maestrul va răspunde la întrebările legate de preparate și va da sfaturi utile în bucătarie.

Comentarii

Ultimă oră