Sari la conținut

Aperitiv, gustare sau desert? Ceva cu adevărat nou: brânză proaspătă, cu textură fină şi catifelată, extrem de bogată în Calciu şi Fosfor. Două porţii de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu, 50% din cea de de Fosfor si 37% din necesarul de proteine. Calciul şi Fosforul sunt esenţiale pentru organism, ele răspund de sănătatea oaselor şi dinţilor noştri. Iar Miezul de Lapte este făcut, doar din lapte, cheag şi puţină sare. Nici vorbă de coloranţi, conservanţi sau alte adaosuri artificiale, oricare din cele 4 variante ai alege:
Miez de lapte Natur, 225g – în ambalaj practic de 3 x 75 g, exact cât să prepari orice îţi doreşti: aperitiv, gustare, sau desert. Forma, moliciunea, prospeţimea şi uşurinţa cu care poţi face 1001 de reţete, te vor încânta cu siguranţă.
Miez de lapte Natur, 120g – sau mai bine zis 24 bucăţele simpatice şi jucăuşe. Testează-le în primul rând pe copilaşii mofturoşi. Puteţi prepara împreună tot felul de reţete jucăuşe. Cei mici vor adora să înfigă legume şi fructe colorate pe beţişoare din bambus sau se vor simţi ca la Masterchef preparând salate arătoase şi gustoase. Ei, ce zici? Mai refuză cineva mânacrea sănătoasă?
Miez de lapte 0% grăsime, 225g – urmezi o dietă şi nu vrei să renunţi la brânzeturi? Exact la tine ne-am gândit! şi nu doar pentru aportul de vitamine, dar şi pentru mici plăceri fără pic de grăsimi ”vinovate”... cum ar fi frigăruile cu Miez de Lapte şi somon sau platoul de brânză şi fructe de sezon …
Miez de lapte, cu sare 225g – aceeaşi textură fină şi gust catifelat cu un pic mai multă sare decât în varianta natur. Un pic de imaginaţie şi ai şi pus pe masă ce pofteşti: sandwichiuri, aperitive, salate sau gustări. Sau câte un platou din fiecare, dacă ai musafiri...

Comentarii

Ultimă oră