Sari la conținut

Demonstraţii culinare şi de bar la expoziţia pentru profesioniştii Horeca

Profesioniştii Horeca din Brasov şi împrejurimi se mai pot înscrie la evenimentul de prezentare a ultimelor tendinţe în industria ospitalităţii, Food & Bar Show Braşov, organizat de Food & Bar Magazine. Evenimentul  are loc joi,  23 februarie, începând cu ora 10, la International Trade Center Braşov. Expozanţi din cadrul evenimentului vor prezenta cele mai noi produse şi servicii destinate exclusiv horeca: produse alimentare, băuturi alcoolice, echipamente şi ustensile profesionale, veselă şi tacâmuri, tehnologie, mobilier etc.
Furnizori importanţi pentru industria horeca sunt prezenţi la această ediţie:
Daas, Dr.Oetker, Agricola Bacau, Kotanyi Condimente, Bonduelle, Erlenbacher, Top Horeca, Cramele Halewood, Leida, Distileriile Bran, Delaco, Pons şi Asevi, Rose Mary, Stalinskaya, Stalichnaya, Wembley.
Food & Bar Show îi are ca invitaţi pe doi dintre cei mai renumiţi bucătari români - Horia Virlan şi Cezar Munteanu. Aceştia vor susţine diverse demonstraţii culinare şi prezentări în care se va pune accentul pe caracteristicile şi avantajele profesionale ale produselor prezentate.
În plus, renumitul barman Claudiu Campo, campion la trei ediţii Bar Master Competition, va încânta audienţa cu demonstraţii de bar realizând cocktailuri folosind o gamă variată de băuturi alcoolice pusaă la dispoziţie de PRODAL "94: vodka (Stoli, Stalinskaya, Discovery) ; gin (Wembley) ; brandy (Passion) ; vin spumant (Rose Mary – bianco, rose si prosecco) ; vermouth (Rose Mary – bianco şi rosso) şi lichior (Rose Mary – cherry).
Pe lângă demonstraţiile culinare şi de bar, furnizorii prezenţi la standuri vor oferi toate detaliile despre portofoliu şi oferta comercială.

Accesul este permis exclusiv profesioniştilor horeca. Intrarea este gratuită şi se face pe baza confirmării la telefoanele 021 311.94.26, 0735.011.295 sau la e-mail georgiana.harasemciuc@bmsolutions.ro. Mai multe detalii despre eveniment aici.

Comentarii

Ultimă oră