Sari la conținut
denisa-petcu-la-mix-actual

Vă sună cunoscut: "un copil cuminte papă tot din farfurie", "dacă nu papi ciorbița, nu primești desert", "dacă mă iubești, mănânci tot"?

Condiționare, recompensă, pedeapsă... Obezitate mai târziu...


Este inimaginabil ce ravagii fac, în subconștientul nostru, credințe și amintiri reprimate din copilărie.


Denisa Petcu este printre primii hipnoterapeuți din România care lucrează, pe slăbit, cu tehnica "inelului gastric virtual".

Frumoasa terapeută de astăzi a avut, ca multe alte tinere, probleme cu kilogramele, cu dietele, cu efectul nemilos de yoyo care aduce și mai multe kilograme în plus după fiecare dietă abandonată. Așa că a zis: până aici!

S-a ajutat pe ea, iar acum îi ajută pe alții. Adică, prin hipnoză, ajunge la cauza problemei. Și schimbă gândul care a generat-o. Plantează alt software în computer. Și schimbă finalul de poveste...

Interesant este că avem computere la purtător care știu exact de ce avem nevoie. Noi suntem cei care le deviem. Pentru că, nu-i așa, totul e în mintea noastră! Pare simplu? Pare greu?


Oamenii se tem încă de hipnoză, pentru că nu știu exact ce li se întâmplă. Există multe mituri. Și legende.

Și întrebări: O să merg ca un somnambul? O să latru ca un câine? Dacă face terapeutul ceva rău cu creierul meu și voi face apoi ceva rău? Dacă nu mă mai trezesc?


Oamenii ajung de obicei la hipnoză după ce au tăiat cam tot de pe lista speranței.


Și totuși, hipnoza nu este magie; în schimb, rezultatele sunt magice...


Cu Denisa Petcu, la Mix Actual.


https://www.youtube.com/watch?v=U4qNRNUpWNs

Comentarii

Ultimă oră