Sari la conținut
deplasare-grea-la-galati

Cu locul doi asigurat la finalul sezonului regulat, „olimpicele” mai joacă doar pentru a-şi cunoaşte adversarul din play-off. Sâmbătă, de la 19.00, Irimia şi compania vor evolua în deplasare, la Phoenix Galaţi. Fără o poziţie 5 clasică în echipă, dar şi cu Biljana Pesovic accidentată, Olimpia CSU Braşov speră totuşi la un rezultat pozitiv.

Olimpia CSU Braşov va juca în etapa a 19-a din Liga Naţională de baschet feminin în deplasare cu Phoenix Galaţi, partidă programată sâmbătă seara, de la 19.00. „Olimpicele” vor să obţină o nouă victorie în campionat, după ce în runda trecută au înscris 100 de puncte în disputa cu Timişoara.

Din nefericire, pivotul cerut de Dan Calancea încă se lasă aşteptat. În tot acest timp, toate celelalte echipe din fruntea clasamentului s-au întărit considerabil, cu excepţia Aradului, care abordează restul sezonului numai cu junioare.

„Ne aflăm într-o situaţie nu foarte uşor de gestionat înainte de sfârşitul sezonului regulat, în sensul că indiferent de rezultatele care vor fi până la sfârşit, noi ocupăm locul doi şi din acest punct de vedere s-ar putea ca la unele dintre jucătoare să intervină o stare de prea multă mulţumire” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Aceasta nu este singura veste proastă din lotul braşovean. Biljana Pesovic a suferit o entorsă şi nu va putea fi utilizată la Galaţi. În schimb, clubul condus de Florin Nini a mutat pe piaţa transferurilor şi a legitimat-o pe Montia Johnson.

În clasament, „olimpicele” sunt sigure de locul secund la finalul sezonului regulat. De aici încolo încep calculele pentru play-off. În condiţiile în care Braşovul va pierde meciurile cu Galaţi şi Timişoara, sunt şanse mari ca în sferturile de finală să dea peste cea mai accesibilă formaţie, ICIM Arad.

Comentarii

Ultimă oră