Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) este obligată de Instanța supremă să plătească daune morale de un milion de euro unei tinere care și-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006, scrie agerpres.ro. 
Georgiana Elena Ghegeliu a dat în judecată CNADNR la Tribunalul București, după ce a fost implicată într-un accident auto, iar această instanță a decis, în aprilie 2013, ca tânăra să primească daune morale de un milion de euro. Decizia a fost atacată de companie, iar în noiembrie 2013 Curtea de Apel București a scăzut suma la 200.000 de euro.
Georgiana Elena Ghegeliu a făcut recurs, admis miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție, care a stabilit că suma ce va fi plătită de CNADNR să fie de un milion de euro.
Accidentul în urma căruia Georgiana Elena Ghegeliu și-a pierdut mâna dreaptă a avut loc în 2006, în timp ce aceasta mergea, împreună cu prietenul ei, spre Brașov. Șoferul a tras de volan spre dreapta, pentru a evita o altă mașină care intrase pe sensul lor de mers, iar autoturismul în care se aflau cei doi a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului. Un fragment din parapet a străpuns portiera dreaptă a mașinii și i-a intrat tinerei în mână. Georgiana Elena Ghegeliu a fost dusă la spital, iar medicii i-au amputat brațul drept.
În urma procesului deschis în justiție, instanța a stabilit că de vină pentru producerea accidentului ar fi administratorul drumului, care nu a reparat elementele de siguranță a traficului rutier montate pe acel drum, pe partea dreaptă a sensului de mers spre Brașov.