Sari la conținut

Despre „epidemia informațională”, la „Jucăriotecă”

despre-epidemia-informationala-la-jucarioteca

 Despre „infodemie”, părinții și copiii se pot informa și la „Jucăriotecă”. Altfel spus, despre „epidemia informațională”. Studiu de caz: coronavirus!


    Dat fiind că există o teamă legată de apariția noului virus, dar și pentru că părinții se tem cel mai mult pentru copiii lor, Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret, din cadrul Bibliotecii Județene „George Barițiu” a decis ca, pe un ecran special, să ruleze explicații date de un specialist legate de... infodemie. Altfel spus, de „epidemia informațională”, nu întodeauna bine filtrată.


   „Din dorința unei continue și corecte informări a publicului, aducem în atenția acestuia o temă de mare actualitate în lumea de astăzi... infodemia.


     Cu ajutorul doamnei lector univ. dr. Flavia Durach, de la SNSPA București, interviul acordat de dumneaei în data de 27 februarie 2020 unui post de televiziune rulează pe parcursul întregii zile în cadrul Centrului de Excelență brașovean, aducând în atenția publicului larg acest nou și actual concept”, a explicat Melania Butnariu, de la „Jucăriotecă”.


   Aceasta a mai precizat că lectorul a fost invitat și la Jucăriotecă, la o întâlnire față în față cu părinții și toți cei interesați de acest subiect și nu numai.

Comentarii

Ultimă oră