„Dacă ai fi Ministrul Educației pentru o zi, care ar fi cele mai importante trei schimbări pe care le-ai face in sistemul educațional?” - aceasta este una dintre întrebările la care sunt provocați să răspundă cei care doresc să ia parte la o dezbatere publică pe tema învățământului din România!

    Asociația Comunitară Centrul Educațional Sofia îi invită pe brașoveni la dezbaterea publică „Let's talk about education!”

   „Dacă ai între 14 și 19 ani, ești în sistemul de învățământ și îți dorești o schimbare în educație, haide alături de noi! Vino cu entuziasm, spune-ne cu ce probleme legate de educație te confrunți și hai să găsim soluții împreună!”

  Toți cei interesați sunt așteptați miercuri, 20 septembrie 2017, de la 17.00 la 19.00, în Brașov, pe str. Avram Iancu nr. 48 A, scara A, mezanin, ap. 6.

    Dezbaterea „Let's talk about education” se desfășoară în cadrul proiectului de tineret „Schimbarea începe cu TINEri” finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Brașov.

      Pentru confirmarea participarii și informații suplimentare, doritorii pot trimite mesaj pe pagina Asociației Comunitare Centrul Educațional Sofia (ACCES) sau pot suna la tel. 0732 305 418 (Cristina Mirica, crimirica@yahoo.com ) sau 0758 218 143 (Maria Palaghiu, maria_palaghiu@yahoo.com).