Sari la conținut

Dezbaterea dintre Hillary Clinton şi Donald Trump a făcut record de audienţă: peste 81 de milioane de telespectatori

dezbaterea-dintre-hillary-clinton-si-donald-trump-a-facut-record-de-audienta-peste-81-de-milioane-de-telespectatori

Utilizatorii de Internet au fost nerăbdători să afle rezultatul primei dezbateri prezidenţiale dintre  Hillary Clinton şi Donald Trump, majoritatea căutarilor de pe Google fiind legate de câştigătorul primului duel, relateaza EFE.

Diferite forme de a întreba despre "calul câştigător", sau "cine a câştigat dezbaterea din 2016", au devenit formulele cele mai folosite de utilizatorii din SUA în timpul dezbaterii, conform tendinţelor de căutare pe Google, conform stirileprotv.ro. Regiunile în care au fost utilizate cel mai des aceste formule de căutare sunt Virginia şi Washington, unde trăiesc mulţi funcţionari ai guvernului, dar şi în statul Vermont, al cărui senator este Bernie Sanders, fost rival al lui Clinton în alegerile primare.

Dezbaterea a făcut un record istoric de audienţă şi pe TV, fiind urmărită de 81,4 de milioane de telespectatori pe 11 posturi din Statele Unite. Aceste cifre nu îi iau, însă, în considerare şi pe cei care au urmărit online dezbaterea.

Dezbaterea de luni, desfăşurată la Universitatea din Hofstra, în Long Island (New York), a avut ca durată o oră şi jumătate şi a fost prima oportunitate pentru americani de a-i vedea faţă în faţă pe cei doi candidaţi şi de a le cunoaşte mai bine propunerile politice.

Comentarii

Ultimă oră