Sari la conținut
dializa-in-vacana-la-busteni

Pacienţii care suferă de insuficienţă renală cronică se pot bucura e o vacanţă de iarnă în staṭiunile din Breaza, Comarnic, Sinaia, Predeal, Azuga, alături de cei dragi, fără a avea grija tratamentului medical.
Centrul de dializă IHS Buşteni aşteaptă pacienţii tratati prin dializă, care doresc să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă la munte, într-un mediu plăcut şi primitor, în care tehnologia de ultimă generaţie este dublată de căldura umană a echipei de profesionişti. Performanţa echipei de îngrijiri se bazează nu doar pe înaltul profesionalism şi experienţa membrilor lor, ci şi pe împărtăşirea unor competenţe şi valori, precum comunicarea şi empatia. Acest lucru îi va ajuta pe pacienţi să uite de grija tratamentului şi să simtă cu adevarat bucuria unei vacanţe alături de cei dragi.
IHS Buşteni este un centru inaugurat în anul 2011,în cadrul căruia au fost trataţi până în prezentun număr de peste 100 de pacienţi.
Tratamentul oferit încadrul IHS Buşteni este gratuit pentru toţi pacienţii din România şi UE ,IHS fiind în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.Pacienţii pot beneficia de tratament solicitând medicului curant din centrul de dializă o scrisoare medicală şi o adeziune pentru perioada în care doresc să fie în vacanţă.
Adresa Centrului de Dializă IHS Buştenieste: Bd.Independenţei 65B, Buşteni, judeţulPrahova. Programarile se pot face la telefoanele 0244.24.75.45; 0725.151.773.

Comentarii

Ultimă oră