Sari la conținut

Diana Gribincea revine la conducerea Casei de Cultură Făgăra

diana-gribincea-revine-la-conducerea-casei-de-cultura-fagara

Diana Gribincea, fostul manager al Casei de Cultură Făgăraş, a revenit în fruntea instituţiei la finalul săptămânii trecute, înlocuindu-l pe Bogdan Ungureanu, care s-a retras după trei luni de interimat.

Potrivit „Bună ziua, Făgăraş!”, Gribincea a redobândit dreptul de a concura pentru funcţia publică şi a primit nota 9,95, acesta fiind ultimul pas, după ce proiectul a fost redepus pe 12 ianuarie, iar interviul s-a susţinut pe 12 februarie.

După ce 11 consilieri au votat secret împotriva reluării procedurilor de evaluare, în noiembrie 2017, avocatul directorului Casei de Cultură a depus o plângere împotriva hotărârii luate de Consiliul Local.

Comisia de la acea vreme a blocat concursul de proiecte, deşi în prealabil îi acordase nota 9,48 pentru activitatea din ultimii ani. Primarul Gheorghe Sucaciu i-a acuzat atunci pe cei trei membri că s-au folosit de diferite tertipuri pentru a sări peste una dintre etape, blocând intenţionat procesul.

După ce sute de persoane au semnat o petiţie online pentru susţinerea managerului şi 40 de oameni au ieşit în stradă din acelaşi motiv, Consiliul Local Făgăraş a luat o hotărâre, în decembrie, prin care a aprobat o nouă comisie şi un nou calendar pentru concursul de ocupare a funcţiei.

Comentarii

Ultimă oră