Sari la conținut

Din 9 iunie circulă „Trenurile Soarelui” către litoral

din-9-iunie-circula-trenurile-soarelui-catre-litoral

CFR Călători informează că începând de astăzi, 9 iunie 2017, intră în vigoare programul estival de transport Trenurile Soarelui 2017.

Timp de trei luni, până la 10 septembrie 2017, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

În acest sezon, pentru turiștii din Brașov legătura cu destinația Constanța și retur va fi asigurată cu trei trenuri directe, iar pentru cei din Sighetu Marmaţiei legătura cu litoralul se va realiza direct prin grupa de vagoane de la trenul Satu Mare – Mangalia (cu oprire în Gara Braşov). De asemenea, pasagerii care sosesc cu trenurile din țară vor avea legături frecvente între Constanța și stațiuni.

Pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur. De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 dus/2 întors) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea.

Comentarii

Ultimă oră