Sari la conținut

Din Champions League, brancardier în Liga a 3-a

din-champions-league-brancardier-in-liga-a-3a-

Claudiu Ionescu a strâns peste 100 de meciuri în Liga I. Ba mai mult, a bifat şi jocuri în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, pe vremea când evolua la Timişoara, iar echipa de pe Bega reuşea să elimine Şahtiorul lui Mircea Lucescu din drumul spre grupele Champions League. Vremurile de glorie au apus, iar Ionescu vrea să intre în antrenorat. Pentru acest lucru, a hotărât să o ia de jos, din Liga a 3-a. Hărmanul a fost alegerea sa, însă până să ajungă să stea pe bancă, va trebui să mai aştepte, din moment ce nu a putut fi legitimat şi angajat cu acte în regulă la Braşov. La meciul de debut cu Dinicu Golescu a stat pe margine, dar lângă banca tehnică, pe foaia oficială fiind trecut brancardier.

Înfrăţirea Hărman l-a schimbat pe Gabi Kajcsa din funcţie, însă tot nu are antrenor, deşi Claudiu Ionescu a fost anunţat principal. Iar asta este cauzat de acte. Fostul jucător de Liga I a condus deja primele antrenamente şi a asistat la jocul cu Dinicu Golescu Câmpulung Muscel. Însă, a fost destul de limitat, fiindcă Ionescu are un litigiu cu o echipă buzoiană. Astfel, antrenorul-jucător nu a putut fi nici legitimat, nici angajat la Hărman.

Iar la meciul de campionat, pe foaia oficială de joc, a fost trecut brancardier! Claudiu Ionescu a stat în spaţiul de lângă bancă şi cel rezervat observatorului, purtând tot timpul o vestă reflectorizantă. Norocul său a constat în faptul că niciun jucător nu s-a lovit atât de tare încât să necesite intervenţia tărgii.

Acest exemplu ne demonstrează încă o dată că drumul din Liga Campionilor, cu meciuri împotriva lui Şahtior Doneţk sau VfB Stuttgart, până în Liga a 3-a, cu partide la Bradu sau Podari, poate fi extrem de scurt.

Chiar şi cu această schimbare de antrenor, Hărmanul nu a reuşit să iasă din pasa proastă. Formaţia braşoveană a pierdut cu 3-0 disputa cu Dinicu Golescu, după ce la pauză era condusă cu 2-0.

La final, Claudiu Ionescu s-a arătat mulţumit de atitudinea elevilor săi, în special cea din repriza a doua, atunci când Hărmanul nu a încasat decât un gol.

Pentru Înfrăţirea Hărman urmează meciul de pe teren propriu cu CS Afumaţi.

Detalii AICI.

Comentarii

Ultimă oră