Sari la conținut
din-infrangere-in-infrangere

Hocheiştii de la Corona Braşov nu mai ştiu cum să câştige în Liga Mol. În primul joc din acest an, băieţii lui Otto Keresztes au cedat în duelul cu Ferencvaros, scor 3-4. Cu doar 5 victorii din 36 de partide, „lupii” ocupă ultima poziţie în clasament şi mai joacă doar pentru statistică.

Corona „Wolves” Braşov nu mai sperie pe nimeni în Liga Mol şi a ajuns ciuca bătăilor în competiţia româno-maghiară. Hocheiştii braşoveni nu s-au putut ridica la pretenţiile întrecerii nici la prima partidă oficială din 2016, când au primit vizita celor de la Ferencvaros. Ungurii s-au impus cu 4-3.

Meciul a fost destul de echilibrat, cel puţin în prima repriză, încheiată cu un scor alb. În partea a doua, Ferencvaros a apăsat mai tare pedala de acceleraţie şi a înscris de trei ori consecutiv. Replica braşovenilor nu a întârziat, iar pe finalul parţialului Dumitru şi Molnar au redus din diferenţă. Speranţele gazdelor au fost năruite de Dubek, care a punctat pentru 4-2 în debutul reprizei a treia. Chiar dacă „lupii” au mai redus o dată din diferenţă prin Matyas Biro, Ferencvaros a plecat cu toate punctele de sub Tâmpa.

Corona rămâne pe ultimul loc în clasamentul Ligii Mol. Braşovenii au strâns doar 19 puncte în 36 de meciuri. Ultima victorie a „lupilor” din campionatul româno-maghiar datează de pe 23 noiembrie anul trecut, când băieţii lui Otto Keresztes se impuneau cu 2-0 în deplasare la Miercurea Ciuc.

Comentarii

Ultimă oră