De mai bine de 27 de ani, Direcția 5 ne încântă cu baladele lor pop-rock, pline de seducție și romantism.

   Valentine’s Day e un bun prilej pentru a ne arăta iubirea pentru oamenii speciali din viața noastră, iar cum sărbătoarea iubirii a fost celebrată săptămâna aceasta, în cel ami apropiat week-end avem ocazia să-i vedem și să îi ascultăm live pe simpaticii cuceritori de la Direcția 5, pe data de 16 februarie 2018, de la ora 20.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, unde vor răsuna hituri precum „Îți mulțumesc“, „Dacă ai ști“, „Ești stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Superstar”, „Și ce dacă“, „Ce mai faci“ și „Forever Love“.

      Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, „Direcția 5” s-a înființat în anul 1991. Un an mai târziu trupa lansa primul album: „La vulturul de mare cu peștele în gheare“. A urmat apoi o lungă poveste muzicală de succes, cu peste 20 de albume și sute de piese lansate și cântate peste tot în țară și nu numai. Genurile muzicale abordate sunt: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental. De-a lungul timpului, Direcția 5 a colaborat cu artiști precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.

  Pentru 2018, Direcția 5 a plănuit o serie lungă de concerte în sălile de spectacole din întreaga țară.
 

   Biletele au prețul de 120 de lei la categoria VIP, 79 lei, pentru categoria I şi 50 de lei, categoria a II-a.

   Spectacolul are loc vineri, 16 februarie 2018, de la ora 20.00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov (Str. Apollonia Hirscher, nr. 8).

   Biletele pot fi cumpărate la sala de spectacole, dar se găsesc și în format electronic pe www.iabilet.ro dar şi în reţeaua fizică iabilet.ro.