Dispută privind toaletarea copacilor din orasul nostru continuă. Dacă ieri, in cadrul unei conferințe de presă reprezentanții Primariei au oferit explicații în ceea ce priveste procedura de tăiere a pomilor, astăzi,  pe rețelele de socializare  au apărut din nou, imagini, prin care cetațenii țin să îi contrazica pe edili. În urma discuțiilor iscate in ultimele două zile a fost sesizată și Poliția Locală, iar ageții vor merge pe teren   în următoarea perioadă pentru a identifica neregulile.
 
Pe Facebook, au circulat în ultima perioadă o serie de poze cu arbori mutilați în urma unor lucrări de toletare. Incriminați au fost angajații de la spații verzi, însă inspectorii Primăriei au identificat zonele din imagini și au constatat că tăierile abuzive au fost efectuate de locatari, deși acest lucru este strict interzis.  Ieri in urma unei conferințe de presă reprezentanții primariei au  ținut să vină cu lămuriri in ceea ce priveste acest aspect.
Imediat după ce au fost aduse aceste lămuriri,  cetațenii au iscat din nou dispute pe rețelele de socializare  cu privire la alți arbori.
Reprezentanții primăriei spun că amenzile se vor aplica în conformitate cu– Regulamentul privind stabilirea normelor locale unitare de protecție a spațiilor verzi, organizarea, dezvoltarea și întreținerea acestora pe teritoriul Municipiului Brașov, iar tăietorii de ocazie riscă  amenzi de cel puțin o mie de lei.