Sari la conținut

„Dizabilitatea dincolo de aparenţe”, un eveniment emoționant la Sala Patria

dizabilitatea-dincolo-de-aparente-un-eveniment-emotionant-la-sala-patria

Marţi, 04 decembrie 2018, începând cu ora 16,00, la Sala Patria, Direcţia de Asistenţă Socială Braşov susține evenimentul „Dizabilitatea dincolo de aparenţe”, pentru a marca Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, care a fost sărbătorită în întreaga lume pe 3 decembrie.

Evenimentul „Dizabilitatea dincolo de aparenţe” face parte din Planul anual de acţiune privind serviciile sociale la nivelul municipiului Braşov, aprobat prin HCL nr. 93/2018 şi se află la cea de-a opta ediţie.

Direcţia de Asistenţă Socială Braşov împreună cu Primăria Municipiului Braşov, organizaţii neguvernamentale şi unităţi de învăţământ din Municipiul Braşov, şi-au dat mâna în organizarea acestui eveniment, cu scopul de a promova talentul, curajul şi perseverenţa persoanelor cu dizabilităţi care îşi manifestă astfel dorinţa arzătoare de a avea şanse egale pentru integrarea socială şi de a fi recunoscute ca o resursă activă în comunitate.

   Acest eveniment îşi doreşte să schimbe percepţia oamenilor privind problematica persoanelor cu dizabilităţi şi să câştige, în acest fel, respectul şi aprecierea cetăţenilor faţă de această categorie de persoane.

,,Vă aşteptăm să vă bucuraţi sufletele cu un spectacol de graţie, talent şi sensibilitate susţinut de persoanele cu dizabilităţi împreună cu artişti, copii, dansatori amatori şi profesionişti, precum şi cu o expoziţie ce conţine produse hand made realizate cu măiestrie şi îndemânare de persoane cu dizabilităţi, aducând astfel un plus de valoare la promovarea artei meşteşugăreşti lăsată nouă ca moştenire din străbuni.

Intrarea este liberă şi vă aşteptăm în număr cât mai mare să încununăm cu aplauze acest regal de abilităţi ale unor copii şi tineri speciali”, au precizat organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră