FC Brașov a nu a reușit decât o remiză, scor 1-1 (0-1), în partida disputată pe teren propriu cu Oțelul Galați, în etapa a treia a Ligii I. Meciul a fost decis practic de eroarea căpitanului Cătălin Muteanu care l-a faultat în careu pe Advic, iar Zaharia a deschis scorul în minutul 11. Brașovenii au dominat copios întâlnirea dar nu au reușit să revină în joc decât în minutul 76, când Marian Constantinescu a reluat cu capul în poartă o minge centrată de Georgian Păun, restabilind egalitatea. Buga și compania s-au năpustit în atac dar nu au reușit să marcheze golul victoriei. În finalul meciului, arbitrul Istvan Kovacs a închis ochii la un fault în careu asupra lui Ștefan Grigorie și partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1. În urma acestui rezultat cele două formații ocupă ultimele poziții din clasamentul Ligii I. Cu un singur punct în primele trei etape, FC Brașov rămîne pe ultimul loc în Liga I, iar Cornel Ţălnar nu mai este sigur de postul său. Se pare că patronul Ioan Neculaie și-a pierdut răbdarea și caută un înlocuitor pentru Țălnar. Pe lista lui Niculae s-ar afla Andone, Pustai, Ionuț Chirilă, Selymeș, Țiți Dumitriu și Adi Szabo. 
„Meritam mai mult”.  La finalul meciului tehnicianul Cornel Țălnar a  declarat că echipa sa merita mai mult. „Meritam să câştigăm, am avut cel puţin şase, şapte ocazii mari. Am luat gol dintr-o greşeală, singura lor ocazie din meci. Ratările s-au ţinut lanţ şi din păcate s-a terminat la egalitate. Fiecare jucător mai greşeşte, nu doar Munteanu. Nu ştiu dacă a fost penalty în prelungiri, dar oricum, meritam victoria. Am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Aşteptăm să se refacă toţi jucătorii, să avem un prim 11 care să cîştige meciul. Au primit banii jucătorii, s-a văzut o schimbare în joc, ghinionul ne-a oprit să luăm toate cele trei puncte”, a declarat Ţalnar la Look TV. „E păcat că nu am reușit să câștigăm. Băieții au avut atitudine, am avut ocazii de gol, dar mingea nu a intrat în poartă. Sunt convins că putem redresa situația. În astfel de momente trebuie să fim uniți. Așa cum în returul campionatului trecut am fost împreună, jucători, antrenori, conducere administrativă și patron, așa trebuie să fim și acum. Noi vrem să jucăm un fotbal ofensiv, asta ne place, nu o să putem juca niciodată așa cum a jucat Oțelul astăzi”, a spus și secundul Florentin Petre la conferința de presă de după meci.
„Atât poate oferi fotbalul românesc”. Tehnicianul Oțelului,Michael Weiss, era extrem de mulțumit de punctul obținut sub Tâmpa. „Sunt bucuros că am reușit să obținem primul punct6 din acest sezon. Suntem o echipă tânără, în formare și era important să câștigăm un punct astăzi. S-a văzut o îmbunătățire a jocului nostru. Am venit să câștigăm un punct și sunt foarte fericit că am reușit acest lucru. Nici mie nu mi-a plăcut fotbalul care s-a jucat în seara aceasta, dar atât putem oferi la momentul acesta. În afară de patru, cinci echipe care au jucători de valoare și care sunt cu mult peste media campionatului, restul se vor bate la retrogradare. Tocmai din acest motiv, fiecare punct e foarte important”, a declarat la finalul jocului, antrenorul Oțelului, Michael Weiss.