Sari la conținut

Maneliştii s-au distrat pe cineste în weekend. Sute de fani au ţinut să fie alături de animatorii preferaţi pentru a sărbători doi ani de Super FM.

Bătaie pentru ghiul. Pentru a sărbători cum se cuvine cei doi ani de chefuri DJ-ii de la super FM au pus la bătaie un ghiul de aur de 15 grame. Concurenţii au trebuit să răspundă la câteva întrebări legate de manele şi soliştii preferaţi şi emisiunile SuperFM. „Am să port tot timpul acest ghiul pentru că nu am mai câştigat niciodată nimic în viaţa mea şi pentru ca să-mi aducă aminte de această seară minunată”, a declarat câştigătorul, Sergiu Sârghi.

Radio ca pe vremuri. Pentru prima oară în ultimii ani un party a fost transmis, în direct, din discotecă. „De multă vreme nu a mai transmis nimeni pe radio un chef dintr-o discotecă. Suntem mândri că am mai reuşit să facem o premieră”, a povestit Emil Moldovan, director programe SuperFM. Petrecerea aniversară s-a terminată abia spre dimineaţă. Toţi cei prezenţi au dansat până la epuizare, dar spun că a meritat atâta vrem cât au fost alături de prietenii de la Super FM.

Comentarii

Ultimă oră