Sari la conținut

Doi poliţişti braşoveni nu s-au lăsat impresionaţi de bani nemunciţi

doi-politisti-brasoveni-nu-sau-lasat-impresionati-de-bani-nemunciti

„Aşa este normal să se întâmple”! Au spus-o doi poliţişti braşoveni care nu s-au lăsat impresionaţi de bani nemunciţi. Li s-a oferit mită, dar au ales să-şi păstreze locurile de muncă.

Unul dintre ei are 20 de ani vechime în meseria de poliţist, iar celălalt doar 10 luni. În ambele cazuri, celor doi poliţişti li s-au oferit bani ca să închidă ochii în faţa infracţiunilor comise de suspecţi. Mai întâi, banii i-a promis o femeie care se afla într-o maşină condusă de un şofer fără permis.„Femeia mi-a dat de înţeles că ar vrea să-mi dea ceva. Eu mi-am anunţat şefii şi s-a făcut flagrantul la Rupea”, a declarat agent şef Sorin Albu - Poliţia Rupea.

În cel de al doilea caz, poliţistul trebuia, contra cost, să înapoieze unui bărbat din Braşov plăcuţele de înmatriculare de la maşina cu care circulase ilegal. „M-a sunat în repetate rânduri şi mi-a spus ,,să facem să fie bine,,. Eu i-am anunţat pe şefi care m-au instruit ce să fac. Au fost anunţaţi şi cei de la Direcţia Generală Anticorupţie şi s-a făcut flagrantul. Am refuzat mita pentru că nu vreau să pătez uniforma de poliţist şi vreau să mă pot uita în ochii colegilor”, a povestit agent Daniel Şişiu – Poliţia Hoghiz.În cele două cazuri s-au deschis dosare penale, iar anchetele sunt în plină desfăşurare.

Comentarii

Ultimă oră