Sari la conținut

Doi spărgători de mașini din Brașov au fost reținuți

doi-spargatori-de-masini-din-brasov-au-fost-retinuti

Polițiștii din județul Covasna au fost sesizați de K. Gyorgy că i s-a furat un laptop din autoturism. Pe baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Tg. Secuiesc au fost efectuate trei percheziţii în municipiul Braşov, ocazie cu care au ridicat mai multe bunuri ce constituie mijloace materiale de probă în diferite cauze.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Iulia Grigoraş, a  menţionat  că s-a emis o ordonanţă pe baza cărei au fost ridicate, de la o societate comercială cu sediul în oraşul Codlea, două laptop-uri, unul dintre ele fiind cel reclamat de K. Gyorgy, precum şi mai multe înscrisuri. Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că doi tineri sunt autorii a două furturi din autoturisme, de pe raza municipiului Tg. Secuiesc, unul din cursul lunii noiembrie, anul trecut, iar celălalt de la începutul acestui an.
De asemenea, cu ocazia percheziţiilor, la locuinţa lui  A. Nicolae-Andrei au fost identificate mai multe bunuri care fac obiectul unui furt comis pe raza municipiului Braşov, iar în locuinţa lui P. Petru-Marcelius au  fost identificate alte bunuri ale căror furturi au fost reclamate în lunile noiembrie şi decembrie 2012.

Comentarii

Ultimă oră