Sari la conținut

Donații prin proiectul „Solidaritatea Brașoveană”

donatii-prin-proiectul-solidaritatea-brasoveana

Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov împreună cu Consiliul Județean Brașov continuă acțiunile caritabile desfășurate prin proiectul social „Solidaritate Brașoveană”, având ca scop ajutorarea cetățenilor județului Brașov care, din motive obiective, se află în dificultate și în imposibilitatea de a obține venituri necesare subzistenței.

Acțiunile de donație din acest an au fost desfășurate la Centrul de Servicii Victoria, Fundația Hospice Casa Speranței Brașov, Centrul de plasament Dacia din comuna Jibert, Școala Gimnazială din Jibert, grădinițele din satele: Jibert, Dacia, Lovnic, Grânari și Văleni, Primăria Augustin, Școala Gimnazială din Augustin, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, Centrul de zi pentru copii din Homorod, Centrul de zi pentru copii din Cața.

Moș Crăciun  a venit mai repede pentru  60 de copii de vârstă școlară care provin din familii nevoiașe din Homorod și Cața. Aceștia au primit, ieri, rechizite școlare, tricouri,  cărți din bibliografia școlară. De asemenea, Moș Crăciun  a ajuns  și la persoanele aflate în îngrijire la Fundația Hospice Casa Speranței Brașov .

„În total în anul 2014 683 de copii de vârstă școlară, 260 de familii, 30 de persoane din cămine de bătrâni și persoane aflate în îngrijire la Fundația Hospice Casa Speranței Brașov au primit donații prin proiectul ”Solidatitate brașoveană”. Au fost donate alimentare greu perisabile, haine,încălțăminte, rechizite școlare, jucării, cărți  etc.  Toate aceste acțiuni de caritate au fost realizate cu sprijinul donatorilor persoane fizice și juridice din țară și din străinătatecare au făcut donații la Centrul de colectare de la ADDJB.Mulțumim colaboratorilor noștri pentru generozitatea manifestată” a declarat Iosif Ciurean, director adjunct ADDJB.

Comentarii

Ultimă oră