Sari la conținut

„Dormind printre stele”, la Muzeul Casa Mureşenilor

dormind-printre-stele-la-muzeul-casa-muresenilor

15 copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, vor afla cum e să „dormi printre stele” în noaptea de 29 spre 30 iunie 2017.

La Muzeul Casa Mureşenilor se desfășoară evenimentul „Dormind printre stele”, unde copiii vor descoperi mai întâi planetele, constelaţiile şi vor asculta muzică „spaţială”, între orele 20 – 21.

Este un eveniment special dedicat copiilor în cadrul expoziţiei „Celest”, organizată de Asociaţia Laborazon din Braşov, în parteneriat cu Muzeul Casa Mureşenilor.

Costul participării la acest eveniment nocturn inedit este de 10 lei pentru fiecare copil. (Înscrierile s-au încheiat pe 28 iunie 2017).


  Copiii vor fi aduși de părinți joi seara, până la ora 21 și vor fi luați vineri dimineața, pe 30 iunie, la ora 10.

Un sac de dormit, un izopren și o pernă sunt obictele pe care copiii trebuie să le ia cu ei în această vizită nocturnă la Muzeul Casa Mureşenilor, în noaptea dintre 29 spre 30 iunie. Cei care nu se pot despărţi de jucării, pot aduce cu ei maximum două obiecte preferate.

Apoi, cei mici își vor petrece noaptea „Dormind printre stele”, la Muzeul Casa Mureşenilor. Însă înainte să adoarmă vor avea parte de o mulțime de surprize plăcute și evenimente instructive pe care nu le vor uita cu siguranță prea ușor.

Comentarii

Ultimă oră