Sari la conținut

Două fenomene astronomice deosebite azi-noapte. Cum vom fi influenţaţi

doua-fenomene-astronomice-deosebite-azinoapte-cum-vom-fi-influentati

Azi-noapte am asistat la două fenomene astronomice speciale – a fost lună plină şi eclipsă de lună, în acelaşi timp. Acest moment unic s-a putut vedea doar parţial pe cer, însă efectele sale vor fi simţite din plin de anumiţi nativi ai zodiacului. Într-o anumită măsură, cu toţii vom simţi efectele acestor fenomene puternice, din punct de vedere al încărcăturii energetice. Totuşi, pentru anumiţi nativi ai zodiacului, schimbările vor fi cu adevărat importante.

Racii sunt sensibili atunci când vine vorba de lună plină, dar pentru că de data aceasta în ecuaţie intră şi o eclipsă, efectele vor fi cu atât mai puternice. Mulţi raci vor deveni irascibili, se vor certa cu oamenii din jur, cu partenerii de cuplu, cu familia, cu colegii. Alţii vor trece de la agonie la extaz şi vor avea stări ciudate, vor fi bucuroşi şi trişti în acelaşi timp sau la intervale de timp foarte scurte.

Nativii lei vor deveni în următoarele zile atât de siguri pe ei, încât nu le va mai păsa de nimeni şi de nimic. Ar putea răni oamenii dragi din jurul lor cu această atitudine, la fel de bine cum şi-ar putea face rău chiar lor înşişi, fără să-şi dea seama de asta.

Mulţi vărsători vor cerşi atenţia partenerilor de cuplu. Vor vrea iubire, căldură, apropiere, emoţii. Iar dacă partenerul de cuplu nu le va satisface această nevoie, există mari şanse să se despartă.

Peştii vor fi cei care vor primi toată energia pozitivă rezultată din aceste două fenomene astronomice – luna plină şi eclipsa de lună. Ei se vor redescoperi, vor face alegeri bune care le vor aduce succes pe toate planurile şi vor influenţa pozitiv şi vieţile celor din jurul lor.

Comentarii

Ultimă oră